Tobey Maguire joins www.levitradosageus24.com viagra britse online pal DiCaprio aboard a luxury yacht in St Barts Tobey may be married with kids, but he's still one of Leo's gang Mummy's girl: Ashlee Simpson holds her five-month-old daughter Jagger close as she enjoys family shopping trip with husband Evan Ross 'I spend most of the movie naked or in women's clothing': Zac Efron teases his naughty Dirty Grandpa role as he gushes over co-star Robert De Niro Model behaviour!

Twisted Tradition in a SoMa Loft

Architect Cass Calder Smith, of CCS Architecture, is best known for his modernist creations. Interior designer Vaughan Woodson, of Woodson & Woodson Interior Design, is not linked to a particular style, but has work that is more traditional in nature. What happens when the two work on a South of Market condominium in San Francisco? An electric combination of aesthetics.

Mary Jo Bowling
  • Photo credit: Paul Dyer
    Historic Roots

    The concrete building was originally built in 1926 as a warehouse for the B.F. Goodrich tire company. Although the building was turned into condos in 1996, it retains metal factory-style windows, exposed ductwork and concrete walls and pillars.

  • Photo credit: Paul Dyer
    Historic Roots

    The concrete building was originally built in 1926 as a warehouse for the B.F. Goodrich tire company. Although the building was turned into condos in 1996, it retains metal factory-style windows, exposed ductwork and concrete walls and pillars.

  • Photo credit: Paul Dyer
    At the Core

    The homeowners relocated from a larger, more traditional home. Smith chose celebrate the existing style, but reorganize the spaces around a central core. The effect is a doughnut shape where most of the living and entertaining space is in the ring, while the hole, or core, contains office spaces, workout areas, bathrooms and closets. “We chose to put the rooms that don’t require as much light in the center,” says Smith. “The rooms where people gather, like the kitchen and dining room, are built around that.”

     

  • Photo credit: Paul Dyer
    Dining In

    The dining room is framed by two large metal support beams. Smith wouldn't have it any other way. "I like how they define the space," he says.

Add a Comment